OM OSS

Om oss

Vi bryr oss

Hvor ofte kjøper du ny bil? Hvor langt kjører du? 

Disse spørsmålene vil få mange ulike svar ettersom hvem vi spør. Bilkjøp er en stor begivenhet, for vi kjøper ikke bil hver dag. Ofte er det den største investeringen vi gjør etter boligkjøp. Derfor har vi satt oss om mål at dere kunder skal være våre ambassadører. Det betyr at vi må jobbe hardt for å gi deg den beste kundeservicen. Det gjør vi gjennom våre verdier:

• Profesjonalitet
• Tydelighet
• Pålitelighet
• Trygghet

Vi er snart 30 ansatte som jobber for at du skal holde deg mobil. Om du trenger ny bil eller service, skal vi gjøre vårt for at du får en flott bilopplevelse. Om du skal ha ny bil, bruktbil eller en service, er vi et kompetansesenter for Opel og Mazda på Ensjø. Lett tilgjengelig rett ved hovedveiene i Oslo og Ensjø t-bane rett nedenfor. 

De gode opplevelsene skal fortsette når du skal ha service eller reparasjoner. Teamet vårt er utdannet via merkenes skoler og kompetansesentre og har siste type av feilsøkningsutstyr for din bilmodell.

Ingen handler bil hver dag. Kjøp av bil – ny eller brukt – er ikke som å handle melk og brød. For de fleste av oss er det en begivenhet, noe man gleder seg til. Enten man har et entusiastisk eller mer praktisk forhold til bil, er det få som er likegyldige. For nordmenn flest er bilen viktig. Derfor synes vi som jobber hos Mobile Oslo at vi har "verdens viktigste jobb".

Besøksadresse:
Mobile Oslo AS
Gladengveien 12
0661 Oslo

Postadresse:
Mobile Oslo AS
Postboks 2885 Tøyen
0608 Oslo

Kontakt oss

*
*
 
Captcha

 
Sosliale medier
Se våre kampanjer